注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

Depressing

这么穷 那么累

 
 
 

日志

 
 

有一个人  

2010-10-10 07:48:09|  分类: 完美风暴 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

明明普通攻击就可以搞掂我

你喺都要出必杀,你虐待狂啊?

不过可以有双倍经验啊嘛。

升级了,写翻D谬论先。

唔好将全部野当成同一个人,你会颠噶。

1sorry to let you see me

有一个人,佢见完某个人之后

疯狂甘向反方向跑,然后扑街了

佢训喺地上面,上身甘重复一句话

"I'm sorry to let you see me.I'm sorry to let you see me.I'm sorry to let you see me.......”

讲佐几百次之后,佢企翻起身,讲“我头先话咩话?”

2怀疑你

有一个人,听到另一个人讲噶一句话

“谁给我全世界,我都会怀疑。”

佢感到释怀,或者,安慰。

后来,另一个人解释话,我怀疑噶,只喺佢一个。

个个“谁”,应该用白话噶“边个”,而“边个”,就喺我平时对佢噶称呼,“啊边个~”

原来,“边个给我全世界,我都会怀疑。”

3真的不记得

有一个人,撞啱一个佢好中意好思念噶人,

但係对方完全唔记得佢,

佢将人地带去一个好靓噶地方,唱佐好多首歌比人地听

讲佐好多好多以前噶事比人地听,

但係,所以同佢无关噶事,对方都记得

每次问“你真喺唔记得我喺边个?”

“对唔住…你真喺识我噶?”

佢从来未试过一日之内唱甘多歌,一晚之内唱甘多歌,两个钟之内唱甘多歌。

4倒霉的人

有一个人,非常倒霉,佢跌跌碰碰甘度过一日又一日

某一日,佢照样倒霉了,某个人走到佢面前,话:“不如我帮你啦!”

佢望望对方,“唔好!你唔好理我啦,你由我折堕啦,甘我就可以留翻D运气,得到其他人得到噶野。”

佢觉得,自己噶运气太少。

对方有D嬲,“你就唔肯用少少运气得到我噶帮助?我帮你,就一定喺你噶运气咩?!”

“如果……有你甘好噶人帮手,都唔喺运气噶话。甘运气姐姐肯定喺痴线噶,就好似一个脑残女孩甘,偏偏要中意一个只会玩自己,呃自己噶人。”

5 中意你个女

有一个人,被另一个人问

“你喺咪好中意我哋屋企阿我升级了。 - Out-liver - 嘘?”(不得出现真实姓名)

 “你觉得喺唔喺?”

“喺。”

“你千祈咪话佢听我好中意佢添窝。佢会憎死我架……”

“你以为佢唔知咩。”

“起码未有人话比佢知。”

“甘你自己话比佢知啦。”

“佢可能觉得自己被中意噶指数喺一个定值,如果我太中意佢噶话,甘可能就无其他人中意佢啦。”

6就算我唔够运气

有一个人,佢好爱某一个人。

但係姐姐话,佢根本无运气去同个个人一齐,甚至无运气去再见面。

姐姐问:“如果你一早就知道,你噶运气净喺够遇上,并爱上佢,根本无可能同佢一齐,你会唔会放弃遇上佢?”

“如果因为知道无结果,就唔去遇上佢噶话,甘,可能我永远都唔会明白某D野。哪怕她要嫁人了,哪怕,她嫁人了,也不告诉我一声。”

  评论这张
 
阅读(78)| 评论(10)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017